arrow_drop_up arrow_drop_down

Besmet met Corona?

Vraag direct een test aan >>

Laat u vandaag nog testen op COVID-19

Hoe werkt het?

Aanvragen

Nadat u uw e-mail adres heeft ingevuld krijgt u een e-mail met uitleg hoe u een COVID-19 test kunt bestellen.

Bestelling plaatsen

Na registratie ontvangt u een bestel-betaal pagina om de bestelling te doen en af te rekenen. 

Ontvangen van een barcode

Na afronding van de bestelling ontvangt u een e-mail met een barcode die bij de CoronaPost gescand kan worden. Zo kunnen we de uitslag naar u toesturen en borgen we de privacy van uw gegevens. 

COVID-19 Patiënten App

In dezelfde e-mail vindt u een link om de COVID-19 Patiënten App te downloaden. Hierin kunt u later de uitslag van de test bekijken.

Ontvangst uitslag

Na de afronding van de afname / test ontvangt u een e-mail met een QR code. Door de deze QR code te scannen met de COVID-19 Patienten App kunt u de uitslag zelf volgen. 

Bekijk ook het Patiënten Informatie Filmpje

Vergoeding Zorgverzekeraar

Uw huisarts kan u ook verwijzen. De kosten voor de Corona Test worden dan via uw zorgverzekeraar vergoed. Het is als met alle zorg. Indien u uw eigen risico nog niet heeft opgebruikt zal de zorgverzekeraar u melden dat u de kosten zelf voor uw rekening moet nemen. 

Testen zonder vergoeding

De Corona Test is vrij toegankelijk, ook zonder verwijzing van de huisarts. Als u  zeker wilt weten of besmet bent kunt u de test aanvragen. U ontvangt de uitslag van de test rechtstreeks, zodat u direct weet of u besmet bent, of drager bent van het COVID-19 virus, zodat u uzelf en uw dierbaren verder kunt beschermen. 

Wilt u weten of u immuun bent voor het virus?

Mogelijk heeft u lichte klachten gehad, maar bent u zich niet bewust dat dit mogelijk veroorzaakt is door het COVID-19 virus. We kunnen dan een bloedonderzoek voor u doen om vast te stellen of u reeds antistoffen heeft aangemaakt. Dit kan zeker een geruststellende gedachte naar de toekomst zijn!